Close
Written by: iakovmar22 on 17 Νοεμβρίου, 2023

23 σεξουαλικές εμπειρίες

23 σεξουαλικές εμπειρίες που πρέπει να ζήσουμε

Αν έχετε βιώσει κάποιες από αυτές τις σεξουαλικές εμπειρίες, είστε τυχεροί! Και αν δεν το έχετε, έχετε ακόμα χρόνο! Το να δημιουργήσετε μια λίστα με τις ώρες για να κάνετε σεξ είναι απλό.

Υπάρχει σεξ μετά από καβγά, σεξ χωρισμού και εκατομμύριο άλλοι λόγοι για να κάνετε σεξ. Αλλά τότε, υπάρχουν μερικές φορές που δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο εκτός από το σεξ και δεν θα θέλατε τίποτα άλλο εκτός από το σεξ.

1. Σεξουαλικές εμπειρίες με ένταση

Αυτό το είδος σεξ είναι αυτό από το οποίο φτιάχνονται οι φαντασιώσεις. Το ονειρεύεσαι και το θέλεις, αλλά απλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις. Δίνεις τα χέρια και καθυστερείς. Αγκαλιάζεστε και οι δύο και καθυστερείτε. Φιλάτε ο ένας τα μάγουλα του άλλου ενώ λέτε αντίο, και είναι τόσο κοντά σε ένα φιλί στα χείλη κάθε φορά. Αγγίζετε ο ένας τον άλλον συχνά και τα χέρια σας αργούν να απομακρυνθούν.

Υπάρχει τόση σεξουαλική ένταση στον αέρα που θα μπορούσατε να την κόψετε με ένα μαχαίρι. Και σύντομα, μια μέρα, η φούσκα της σεξουαλικής έντασης σκάει και έχετε τον τύπο σεξουαλικής έντασης.

Είναι ένας από τους καλύτερους τύπους σεξ που μπορείτε να κάνετε ποτέ. Μπορεί να μην διαρκέσει πολύ και μπορεί να μην κάνετε τίποτα φανταχτερό. Αλλά το πάθος και η σεξουαλική έλξη που βιώνεις εκεί θα μπορούσε να κάψει μια τρύπα στο έδαφος.

Πολλοί άνθρωποι φαντασιώνονται γι’ αυτό, αλλά δεν το κάνουν πραγματικά. Αλλά αν το προχωρήσετε ποτέ, σας διαβεβαιώνουμε ότι το σεξ θα είναι εκρηκτικό!

2. Σεξουαλικές εμπειρίες για πρώτη φορά

Όλοι όσοι έχουν κάνει σεξ για πρώτη φορά και το έχουν βιώσει τουλάχιστον μία φορά. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές το έχετε κάνει, το σεξ για πρώτη φορά μπορεί να είναι τρομακτικό. Δεν γνωρίζετε το άτομο τόσο καλά, τουλάχιστον σωματικά, οπότε υπάρχει πάντα ο φόβος να το μπερδέψετε ή να μην το απολαύσει μαζί σας.

Αλλά ας είμαστε αληθινοί, δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα είναι το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ, αφού οι δυο σας δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες μεταξύ σας.

3. Σεξουαλικές εμπειρίες με μηδενικές αναστολές

Τι είναι το σεξ με μηδενικές αναστολές; Λοιπόν, είναι όταν αφήνεσαι εντελώς και δοκιμάζεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, οδηγώντας τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου εντελώς ξέφρενα.

Για να αφήσετε τις αναστολές κατά τη διάρκεια του σεξ, πρέπει πρώτα να μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας, να νιώθετε άνετα και να εμπνέεστε. Είναι πολύ καλύτερο όταν το κάνετε με κάποιον με τον οποίο έχετε δημιουργήσει εμπιστοσύνη, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να είστε αρκετά άνετοι για να επικοινωνείτε και να εξερευνάτε μαζί.

4. Σεξουαλικές εμπειρίες του καβγά

Το make-up sex είναι πάντα ένα από τα πιο έντονα και παθιασμένα είδη σεξ. Θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι από ποτέ γνωρίζοντας ότι οι δυο σας επιζήσατε από έναν καυγά. Όλος ο θυμός και η απογοήτευση που ένιωθες πριν μπορούν να εκτονωθούν και θα είναι η πιο καυτή στιγμή για εσάς και τον σύντροφό σας. Αν κάποιος από εσάς έκανε λάθος, αυτή είναι η ευκαιρία σας να το αποζημιώσετε.

Και αντί να σκέφτεστε τον καβγά, μπορείτε να θυμηθείτε απόψε ως τη νύχτα που κάνετε το πιο καυτό σεξ της ζωής σας!

5. Το σεξ που είναι τόσο καλό που κατά λάθος σπάς πράγματα

Έχετε κάνει ποτέ τόσο έντονο σεξ που ξεχνάτε εντελώς πού βρίσκεστε ή και κατά λάθος σπάτε πράγματα; Αν δεν το έχετε κάνει, αυτό είναι ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να μπείτε στη λίστα σας!

Επιπλέον, είναι μια διασκεδαστική ιστορία για να μιλήσουμε στο μέλλον. Θα έχετε κάτι για να γελάσετε κάθε φορά που θα κοιτάτε αυτή τη ρωγμή στο τραπέζι ή το σκίσιμο στην κουρτίνα του μπάνιου σας.

6. Πρωινό σεξ που σε κάνει να καθυστερείς στη δουλειά

Φέρτε στον εαυτό σας κάποιον που δεν τον πειράζει να αργήσει στη δουλειά απλά για να σας χαζεύει στο κρεβάτι. Ή βρείτε κάποιον για τον οποίο είστε διατεθειμένοι να κάνετε αυτή τη θυσία. Η δουλειά είναι σημαντική, αλλά ποιος μπορεί να πει όχι σε έναν σέξι σύντροφο και σε έναν οργασμό που εκπλήσσει τη σκέψη;

Είστε και οι δύο ακόμα νυσταγμένοι και δεν έχετε βουρτσίσει τα δόντια σας, αλλά αυτό το αυθόρμητο πρωινό σεξ εγγυάται ότι θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με εκσπερμάτιση, αλλά και πιθανότητες να αργήσετε στη δουλειά.

7. Οι σούπερ δυνατές σεξουαλικές εμπειρίες

Εάν δεν έχετε κάνει ακόμα πολύ δυνατό σεξ, αυτό είναι το σημάδι σας για να το δοκιμάσετε. Όταν ο οργασμός είναι τόσο καλός που δεν μπορείς παρά να είσαι πιο φωνητικός από το συνηθισμένο.

Δεν είναι διασκεδαστικό να έχεις τους γείτονές σου να σου χτυπούν την πόρτα για να παραπονιούνται, αλλά τουλάχιστον όλοι γνωρίζουν ότι κάνεις την καλύτερη σεξουαλική ζωή.

8. Η στάση του σεξ ποτέ ξανά

Το να δοκιμάζετε νέες στάσεις δεν πηγαίνει πάντα όπως σχεδιάζετε, ειδικά εκείνες που φαίνονται σχεδόν σωματικά αδύνατες. Όμως, η ζωή είναι μικρή. Όλοι πρέπει να έχουν μια στάση σεξ που ποτέ ξανά!

9. Ντους σεξ

Το σεξ στο ντους μπορεί να είναι επικίνδυνο επειδή είναι ολισθηρό εκεί μέσα, είστε βρεγμένοι και πιθανώς τρέμετε. Επιπλέον, το νερό δεν είναι λιπαντικό, επομένως πιθανότατα θα σας στεγνώσει περισσότερο. Αλλά μην το διαγράψετε ακόμα από τη λίστα σας.

Το σεξ στο ντους μπορεί να είναι καυτό λόγω της αίσθησης του επείγοντος και τα βρεγμένα σώματα είναι απλά αισθησιακά, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, στήστε ένα αντιολισθητικό χαλάκι μπάνιου, χρησιμοποιήστε λιπαντικό, νιώστε άνετα και ποιος ξέρει; Μπορεί να εθιστείτε σε αυτό και να θέλετε να προσπαθήσετε ξανά.

10. Δημόσιο σεξ

Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο. Δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε σεξ οπουδήποτε δημόσια. Δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να συλληφθείτε μόνο και μόνο επειδή είστε πολύ καυλιάρης.

Υπάρχει ένας μικρός ηδονογράφος σε κάθε έναν από εμάς, έτσι δεν είναι; Η ιδέα να σας παρακολουθεί κάποιος να κάνετε σεξ είναι πολύ καυτή. σε κάνει να νιώθεις ότι πρωταγωνιστείς σε ταινία πορνό. Επίσης, ο κίνδυνος να πιαστείς αυξάνει την αδρεναλίνη σου, γεγονός που αυξάνει την ευχαρίστηση.

Το δημόσιο σεξ απαιτεί εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε τα πράγματα, ειδικά για μακροχρόνια ζευγάρια.

Δοκιμάστε να κάνετε σεξ στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας, στο αυτοκίνητό σας, σε ένα πάρκο ή σε δασώδη περιοχή ή σε ένα υπαίθριο ντους. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε οπουδήποτε θέλετε, απλώς προσπαθήστε να αποφύγετε τη σύλληψη.

11. Quickie

Ποιος είπε ότι περισσότερο ήταν καλύτερο; Μερικές φορές, ένα σφιχτό πρόγραμμα κάνει το πιο καυτό σεξ. Υπάρχουν πολλά κόλπα για ένα καλό γρήγορο, και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρίσκετε πάντα χρόνο για τη συγκέντρωση.

Το να στείλετε ένα βρώμικο κείμενο ή μια άτακτη φωτογραφία πριν το κάνετε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση. Θα πρέπει να ντύνεστε για εύκολη πρόσβαση και να το λιπαίνετε για να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο.

12. Σεξουαλικές εμπειρίες χωρισμού

Ο χωρισμός δεν χρειάζεται να είναι λυπημένος. Μερικές φορές μπορεί να τελειώσει με το σεξ.

Είτε λέτε αντίο προσωρινά είτε χωρίζετε με κάποιον, υπάρχουν ακόμα πολλά συναισθήματα. Χρησιμοποιήστε τα καλά με το παθιασμένο αντίο σεξ. Αν απλά λέτε αντίο προς το παρόν, θα δώσει στους δυο σας κάτι για να φανταστείτε μέχρι την επόμενη φορά που θα είστε μαζί.

Αλλά αν τελειώνετε τα πράγματα για τα καλά, αυτό μπορεί να επιβεβαιώσει εάν η σπίθα είναι ακόμα εκεί ή έχει τελειώσει πριν εσείς οι δύο είστε διατεθειμένοι να το παραδεχτείτε.

13. Σκληρές σεξουαλικές εμπειρίες

Μπορείτε να κάνετε σκληρό σεξ και να έχετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Το σκληρό σεξ περιλαμβάνει διάφορες πτυχές του BDSM και δεν υπάρχει τίποτα που να ντρέπεσαι αν συχνά φαντασιώνεσαι να κάνεις σκληρό σεξ.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι φαντασιώσεις είναι ασφαλείς, καλοπροαίρετες και συναινετικές. Όλα τα όρια πρέπει να συζητούνται εκ των προτέρων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

14. Σεξουαλικές εμπειρίες διακοπών

Πηγαίνετε σε σεξουαλικές διακοπές με τον σύντροφό σας και εξερευνήστε ο ένας τις πιο βαθιές και σκοτεινές επιθυμίες του άλλου. Φέρτε τα παιχνίδια σας, κλείστε τα τηλέφωνά σας και βουτήξτε στο σεξ των διακοπών και του ξενοδοχείου με προσοχή. Το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε επίσης το αντηλιακό σας και τα σέξι σχέδια!

15. Σεξ περιόδου

Δεν χρειάζεται να αποφύγετε το σεξ εάν έχετε περίοδο. Αν και το σεξ περιόδου μπορεί να είναι ακατάστατο, είναι ασφαλές και βοηθά επίσης με τις κράμπες περιόδου. Κάνει επίσης την περίοδό σας πιο σύντομη και δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό γιατί θα λιπαίνεται φυσικά.

Ωστόσο, εάν δεν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, χρησιμοποιήστε προστασία γιατί μπορείτε ακόμα να μείνετε έγκυος όταν έχετε περίοδο.

16. Σεξουαλικές εμπειρίες σε μέθη

Εφόσον είναι συναινετικό, το αλκοόλ και το σεξ μπορούν να είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Δεν υπάρχει απολύτως ασφαλής τρόπος για να πίνετε αλκοόλ με ή χωρίς σεξ, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προσπαθήσετε να αποφύγετε να το κάνετε με νέους συντρόφους.

Κάνε πάντα σεξ με κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς όταν είσαι μεθυσμένος. Εφαρμόστε την ενθουσιώδη συναίνεση και, αν μπορείτε, συζητήστε τις προσδοκίες σας όταν είστε νηφάλιοι.

17. High σεξουαλικές εμπειρίες

Το σεξ όταν είσαι high μπορεί να αυξήσει την αίσθηση και την ευχαρίστηση. Το νούμερο ένα πλεονέκτημα του high σεξ είναι ότι μπορείτε να το βγάλετε από το κεφάλι σας και στο σώμα σας. Είναι πιο εύκολο να κάνεις σεξ αν δεν σε αποσπούν εκατομμύρια σκέψεις. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι μπορείτε να υπερκαταναλώνετε όταν είστε high.

Επομένως, να είστε υπεύθυνοι ενήλικες και, φυσικά, να δίνετε πάντα προτεραιότητα στη συναίνεση!

18. Βρώμικες σεξουαλικές εμπειρίες

Αυτό είναι ένα από τα σέξι είδη σεξ που ξεκινάει με λέξεις. Δύο φίλοι ή νέοι εραστές αρχίζουν να μιλάνε και σύντομα η συζήτηση λερώνεται.

Και ξέρετε πώς πάει αυτό. Το τηλεφωνικό σεξ είναι καλό, αλλά το βρώμικο είδος σεξ όπου είστε πρόσωπο με πρόσωπο θα αφήσει τον καναπέ βρεγμένο. Το δοκιμάσατε ποτέ αυτό; Αυτό το είδος σεξ σας δίνει μια τεράστια βιασύνη προσμονής και σεξουαλικών ορμών, και το σεξ είναι ω τόσο κακό!

19. Ομαδικές σεξουαλικές εμπειρίες με φίλους

Αυτό είναι άλλου είδους ομαδικό σεξ. Συμβαίνει όλη την ώρα, και είναι ζεστό. Έχετε πάει ποτέ σε ένα πάρτι στο σπίτι; Φυσικά, έχετε.

Λίγους γύρους ποτών και τεκίλα αργότερα, όλα τα πάρτι στο σπίτι με αγόρια και κορίτσια πάνε με τον ίδιο τρόπο. Αρχίζει να κλίνει προς το σεξ, ανεξάρτητα από την ηλικία. Απλώς δεν μπορούμε να το βοηθήσουμε, να φέρουμε μερικά ποτά και μερικά σέξι άτομα και το μόνο για το οποίο θέλει να μιλήσει κάποιος είναι το σεξ.

Λοιπόν, εκτός κι αν είστε ο φανταχτερός κάτοχος των φανών που λατρεύει να μιλάει για φαντάσματα.

Όταν είμαστε παιδιά, παίζουμε spin the bottle και αλήθεια ή τόλμη. Όταν μεγαλώνουμε, παίζουμε τα ίδια παιχνίδια. Αλλά γίνεται πιο σέξι και καλύτερο. Τα τόλμη είναι πολύ πιο αποκαλυπτικά και τολμηρά, και η αλήθεια είναι μια τέτοια στροφή.

Ακόμα κι αν δεν είναι λίγη αλήθεια ή τολμήστε ή γυρίστε το μπουκάλι, είναι ώρα να ψαχουλέψετε. Τα ζευγάρια και οι άγαμοι που θέλουν να συναναστραφούν θα αρχίσουν να ψηλαφίζουν ο ένας τον άλλον με θέρμη.

Και σύντομα, ένα ζευγάρι γίνεται τολμηρό και αρχίζει να πιέζει τα μπλουζάκια προς τα πάνω και να κατεβάζει τα παντελόνια. Και μετά το καταλαβαίνεις – ένα από τα καλύτερα είδη σεξ για το οποίο αξίζει να μιλάμε για τα επόμενα χρόνια.

20. Σεξ με άλλο ζευγάρι

Αυτό είναι ένα συναρπαστικό είδος σεξ που αρχίζει ντροπαλό και τελειώνει μπερδεμένο. Έχετε πάει ποτέ εσείς και ο σύντροφός σας διακοπές με άλλο ζευγάρι; Και όταν το κάνετε αυτό, έχετε μοιραστεί ποτέ ένα δωμάτιο; Μπορεί να συμβεί όταν έχετε πιει ένα ποτό πάρα πολλά ή έχετε μείνει σε ένα δωμάτιο με το άλλο ζευγάρι για πάρα πολύ καιρό.

Όταν δύο ζευγάρια ξαπλώνουν στο ίδιο δωμάτιο, ο αέρας αρχίζει να γεμίζει με σεξουαλική ένταση. Κανείς δεν ξέρει γιατί, αλλά συμβαίνει. Το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο, και πριν το καταλάβετε, μιλάτε βρώμικα με το άλλο ζευγάρι και πιέζετε ο ένας τον άλλον να κάνει περισσότερα.

Το να κάνεις σεξ μπροστά σε ένα άλλο ζευγάρι που κάνει σεξ είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί.

Και τα δύο ζευγάρια ξαπλώνουν στο ίδιο κρεβάτι, και μερικές φορές, τα μέρη του σώματος αγγίζουν, και μερικές φορές, συμβαίνουν περισσότερα πράγματα. Αλλά αν ψάχνετε για ένα από τα πιο σέξι είδη σεξ, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να το νικήσουν.

21. Σεξουαλικές εμπειρίες μασάζ

Έχετε κάνει ποτέ ένα μασάζ ολόκληρου του σώματος στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας; Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα που έχετε. Και πάλι, είχατε έναν σέξι μασέρ του αντίθετου φύλου να κουνάει τα χέρια του πάνω σας;

Υπάρχουν δύο είδη μασάζ, το καθαρό και το άλλο. Αν είχατε ποτέ ένα μασάζ ολόκληρου του σώματος όπου αφήνετε τα χέρια του μασέρ να περιφέρονται σχεδόν σε όλο σας το σώμα, θα ξέρετε πόσο σέξι μπορεί να είναι.

Εκεί είσαι, ξαπλωμένος εντελώς γυμνός μπροστά σε έναν άγνωστο καθώς αυτό το άτομο σε αγγίζει σε σημεία που μόνο ο σύντροφός σου σε έχει αγγίξει. Είναι συναρπαστικό και καθώς τα χέρια του μασέρ μένουν κοντά στους εσωτερικούς μηρούς σας, δημιουργεί κυματισμούς ευχαρίστησης που μπορούν να σας προσφέρουν λίγη ζεστασιά σε μια μοναχική νύχτα.

Τώρα το να κάνεις σεξ με ένα νέο άτομο, όπως ο μασέρ, είναι μια βέβαιη φαντασίωση. Αλλά είτε με έναν πραγματικό μασέρ είτε με τον σύντροφό σας να παίζει ρόλους μαζί σας αφού φύγει ο μασέρ, αυτό εξαρτάται από το αν είστε ελεύθεροι ή ερωτευμένοι.

22. Ταμπού σεξουαλικές εμπειρίες

Αν υπάρχει ποτέ ένα είδος σεξ που δημιουργεί μερικές από τις καλύτερες φαντασιώσεις, αυτό είναι το ταμπού σεξ. Είναι αποκλίνον, αλλά είναι ένα από τα πιο σέξι είδη σεξ. Αυτό που κάνει το σεξ ταμπού τόσο σέξι είναι το γεγονός ότι είναι τόσο ταμπού. Είναι ταμπού ακόμη και να το εκφράζεις.

Αλλά ήμασταν όλοι εκεί. είτε πρόκειται για σεξουαλικά συναισθήματα για κάποιον για τον οποίο δεν θα έπρεπε να νιώθεις συναισθήματα είτε διασκεδάζεις με τη σκέψη να απατήσεις το σεξ.

Έχεις βγει με την κοπέλα σου ή τη γυναίκα σου και έχεις γνωρίσει μια φίλη της που είναι τόσο απίστευτα σέξι που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της; Ή έχετε περάσει ποτέ μια βραδινή έξοδο με τον κουνιάδο σας ή με τον καλύτερο φίλο του συζύγου σας όταν ο άντρας σας λείπει για επαγγελματικό ταξίδι;

Μερικές φορές, δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς πώς φαίνονται γυμνοί ή πόσο σέξι θα ήταν να κοιμηθείς μαζί τους. Και χειρότερα, μερικές φορές πίνετε μερικά ποτά και ακόμη και οι περιστασιακές πινελιές αρχίζουν να αισθάνονται σαν καυλιάρης, ερωτικές πινελιές. Έχετε πάει ποτέ εκεί;

Το να κάνετε σεξ με κάποιον με τον οποίο πραγματικά δεν θα έπρεπε να κάνετε σεξ μπορεί να σας κάνει να φτάσετε στον ουρανό πιο γρήγορα από έναν διαστημικό πύραυλο.

23. Παθιασμένες σεξουαλικές εμπειρίες

Έχουμε περάσει από τα πιο σέξι είδη σεξ, αλλά ακόμα δεν έχουμε εισαγάγει το αληθινό ερωτικό σεξ στην εικόνα. Λοιπόν, τα ρομαντικά ζευγάρια μπορεί να συνοφρυώνονται και να αναρωτιούνται γιατί, γι’ αυτό δώσαμε τον πιο σέξι τύπο σεξ στο να αγαπούν το παθιασμένο σεξ: το είδος του σεξ που μοιράζονται δύο εραστές που είναι πραγματικά ερωτευμένοι.

Τώρα, ειλικρινά, το σεξ στην κρεβατοκάμαρα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι βαθιά ερωτευμένοι εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορεί ποτέ να αισθάνεται τόσο σέξι και επιθυμητό όσο ένα πέταγμα. Ξέρεις ότι υπάρχει κάτω από την κουβέρτα, και το βλέπεις κάθε βράδυ εδώ και χρόνια. Αλλά υπάρχει κάτι άλλο που κάνει αυτό το είδος σεξ το πιο σέξι είδος.

Όταν είσαι αληθινά ερωτευμένος με τον σύντροφό σου, το σεξ είναι παθιασμένο, λένε οι έμπειρες Athens escorts. Και οι δύο ξέρετε τι αρέσει στον καθένα σας στο κρεβάτι. Το σεξ είναι πιο στοργικό και οικείο, και αν επιδοθείτε σε πράξεις όπως το ταντρικό σεξ, μπορεί να είναι τόσο παθιασμένο και να προκαλέσει οργασμό.

Και εδώ το έχουμε, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα διάφορα είδη σεξ. Έχετε δοκιμάσει ήδη τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο; Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προσθέτετε νέα στη δική σας λίστα!

Δείτε περισσότερα για escorts εδώ:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment