Δοκιμάζουμε το νέο πρωινό και την κάρτα γλυκών του Warehouse – Newsbeast
27 Μαρτίου, 2019

Δοκιμάζουμε το νέο πρωινό και την κάρτα γλυκών του Warehouse – Newsbeast


Το Warehouse στα Εξάρχεια, πρωταγωνιστής του speciality coffee κι όχι μόνο, αποτέλεσε το παράδειγμα για μια νέα εποχή στα all day café – wine bar. To πρώτο από τα τρία πλέον Warehouse υποδέχεται την Άνοιξη με ανανεωμένο κατάλογο πρωινού και μια ολοκαίνουρια κάρτα γλυκών.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Το νέο μενού πρωινού μαρτυρά μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αυγά. Η boutique κάρτα, που σερβίρεται και στο νέο Warehouse Edge δίπλα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δίνει έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη.

Η ομελέτα με λουκάνικο και τσαλαφούτι, καθώς και η ποικιλία πιάτων με αυγά ποσέ όπως αυτά με λουκάνικο, ντοματίνια και προζυμένιο ψωμί, είτε με πεκορίνο με τρούφα και αραβικά πιτάκια, αλλά και τα ποσέ με coleslaw, φρυγανισμένο ψωμί και πούδρα τυριού, αποτελούν new entry προτάσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Πιάτο bestseller παραμένει η φοβερή στραπατσάδα με burrata και πάστα τρούφας, ενώ δεν λείπουν επιλογές και για vegetarian. Φυσικά, δεν υπάρχουν μόνο προτάσεις αυγών, αλλά και δημιουργικά σάντουιτς όπως το μπριός με παστραμογαλοπούλα, pesto πράσινης μουστάρδας chevre Ολλανδίας και σαλάτα. Ιδανικός επίλογος-κόλαση το τσουρέκι με κρεμέ σοκολάτας και σάλτσα κόκκινων φρούτων.

Τι γίνεται όμως με τη νέα κάρτα επιδορπίων; Ο σεφ Βασίλης Γεωγλερής, σε συνεργασία με τον pastry chef Αλέξανδρο Κόνιαρη, δημιούργησαν μια λίστα γλυκών που με κοινό γνώμονα την κορυφαία πρώτη ύλη και τη δημιουργική διάθεση, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δοκιμάζουμε το νέο πρωινό και την κάρτα γλυκών του Warehouse – Newsbeast

Είτε συνοδεία του speciality καφέ σας, είτε «σόλο» αν είστε φανατικοί των γλυκών, είτε ως επίλογος ενός απολαυστικού γεύματος, οι επιλογές καλύπτουν κάθε προτίμηση, ενώ σε όσα επιδόρπια χρησιμοποιείται ως συστατικό η σοκολάτα είναι πάντα Valrhona. Στις αφίξεις που δεν πρέπει να χάσετε συμπεριλαμβάνονται το Italian style τιραμισού και το φεγεντίν λευκό με κρεμέ σοκολάτας, που βάζουν σε πειρασμό τους λάτρεις σοκολάτας –κι όχι μόνο.

Δοκιμάζουμε το νέο πρωινό και την κάρτα γλυκών του Warehouse – Newsbeast

Για τους υπόλοιπους, η lemon cream με crumble αμυγδάλου και σάλτσα κόκκινων φρούτων, η πάβλοβα με κρεμέ raspberry και το financier με φιστίκι και κρέμα γιαουρτιού θα αποτελέσουν αγαπημένο τρίλημμα!

Δοκιμάζουμε το νέο πρωινό και την κάρτα γλυκών του Warehouse – Newsbeast

Extra Info: Αυτή την περίοδο στο Warehouse και Warehouse Edge είναι διαθέσιμο και ένα ενδιαφέρον σαρακοστιανό μενού. Παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε τα ζεστά και κρύα πιάτα του μενού που αγαπά ιδιαιτέρως τις ελληνικές γεύσεις.

Δοκιμάζουμε το νέο πρωινό και την κάρτα γλυκών του Warehouse – Newsbeast

Πληροφορίες

Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21, Αθήνα
215 540 8002

warehouseproject.gr





Source link

Comments & Reviews

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*